Jucătorul Universității Craiova și al României a transformat restricțiile într-un prilej minunat de a petrece cât mai mult timp cu Matteo, fiul său, iar puștiul e mai mult decât fericit.

Încrâncenarea din lupta la titlu în campionat e încă departe, miza meciurilor naționalei se mută spre toamnă, iar acum forța psihică este esențială! La 31 de ani, Dan Nistor a adaptat măsurile de restricție din pandemie la activitățile băiatului său de 3 ani. Iar în casa lor de la Rucăr e astfel o vacanță cu zâmbete și afecțiune!

“Ne trezim pe la 8, destul de dimineață, dar e nevoie de timp pentru o rundă de joacă și înainte de micul dejun! La 11 e antrenamentul online cu echipa, apoi prânzul și o oră de odihnă alături de Matteo, el e șeful familiei!”, povestește Nistor.

“Apoi începem joaca în forță, avem curte mare și aer curat! Udăm gazonul împreună, îi fac toate poftele și ne distrăm non-stop! La cină, eu mănânc doar o salată, el are meniul său special. Iar seara, până adormim, program de îmbrățișări!”, dezvăluie mijlocașul.

Iată un video emoționant cu toate acestea:

CITEȘTE ȘI: 

O zi cu Vlad Chiricheș în Italia, pe timpul pandemiei

Reportaj special cu Silviu Lung jr. 

Mesajul lui Alex Mitriță de la New York

Aniversarea lui Florin Andone în pandemie: cum a sărbătorit tricolorul la 27 de ani!