Olteanul de 25 de ani, izolat în Manhattan, cel mai populat cartier al orașului american pe care îl reprezintă la club, așteaptă reluarea fotbalului și să marcheze iar pentru România.

Alex mărturisește că a trecut o lună de când s-au întrerupt antrenamentele la New York FC și se menține în formă urmând programul individual oferit de staff-ul tehnic, alături de cele 2-3 antrenamente online pe care le au săptămânal, împreună cu toți coechipierii!

Tricolorul a acceptat provocarea noastră și împărtășește cu suporterii români cum se defășoară o zi pentru el în pandemia provocată de coronavirus.

ORA 09:00 – Mic dejun

 

 

 

Soția mea gătește tot, ca să fiu sincer din start 🙂 Dimineața am două feluri favorite, toast cu ou, cașcaval și șuncă sau waffles. Azi am mers pe prima varianta. Alături, totdeauna, un fresh de portocale. 

 

 

 

 

ORA 10:00 – Live din Manhattan

 

 

 

Asta e priveliștea din apartamentul meu, stau în Manhattan. Foarte aproape de Central Park, acolo unde ies la plimbare cu câinele. E o zonă frumoasă, îmi place extraordinar de mult, mai ales că Central Park e locul meu favorit din New York.

 

 

 

ORA 11:00 – King + Bentley & Frank

 

 

 

Acum trebuie să vă arăt câinele, am zis de el și se supără dacă nu-l prezint. El e King, “regele” în casă, luat din SUA. E buldog francez. King aleargă prin toată casa mereu!

 

 

 

 

 

 

 

Buldogi francezi sunt și Bentley și Frank, pe care i-am lăsat în România, la părinții mei. Îi iubesc pe toți trei!

 

 

 

 

ORA 13:00 – Prânz sănătos

 

 

 

Chiar sunt foarte atent la dietă, dar recunosc și faptul că sunt norocos cumva, pentru că mâncarea sănătoasă chiar îmi place! Somon acum, cu orez, dar și piept de pui, foarte multe salate…

 

 

 

ORA 15:00 – Dream Team Mitriță

 

 

Prima iubire la jocuri rămâne FIFA! Cu tricoul celui pe care îl admir, fostul jucător Allen Iverson! Vă spun mai încolo și despre baschet…

 

 

 

 

Am primit un card special de 99 cu mine, toți jucătorii profesioniști din joc au acest card. Am echipa mea în FIFA Ultimate Team, joc 4-5-1. Cu Van der Saar în poartă, brazilienii Roberto Carlos și Carlos Alberto fundași laterali, iar olandezii De Ligt și Van Dijk pe post de fundași centrali. Eu pe stânga, Messi pe dreapta, iar De Jong, Vieira și Griezmann în centru. Îl las pe Mbappe în fața porții 🙂

ORA 17:00 – Exerciții în tricou de… baschet!

 

 

 

Fac exerciții pentru tonus. Port un tricou de baschet pentru că sunt colecționar, am multe. De altfel, pe lângă jocul de FIFA, îmi place mult, mai ales în perioada asta, să joc și Call of Duty dar și NBA!

 

 

 

 

ORA 19:00 – Cina și filmul favorit

 

 

 

Seara, doar o gustare, nu e tocmai o cină propriu-zisă. Și apoi urmăresc serialul meu preferat, “Fabrica de Bani”. Vă îmbrățișez pe toți, petreceți cât mai mult timp acasă și totul va fi bine! Vă iubesc, suporteri români! Abia aștept să înscriu iar pentru România și să ne BUCURĂM ÎMPREUNĂ!