Echipa națională de tineret Under 21 a României va susține miercuri și joi două teste de pregătire cu reprezentativa similară a Ungariei. Meciul de miercuri se va juca la Csenger, în Sala Sporturilor, de la ora 19:00 (ora României), iar partida de joi se va disputa la Baia Mare, în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană”, de la ora 18:00. Intrarea spectatorilor va fi liberă la confruntarea de pe teren propriu.

Endre Kacso, selecționerul României, a convocat pentru această ”dublă” 12 jucători născuți începând cu 1 ianuarie 1995:
Portari: Raul FILIMON (Clujana Cluj-Napoca), Cătălin BEJENARU (Dunărea Călărași);
Jucători de câmp: Attila BIRO (Futsal Klub Odorheiu Secuiesc), Tamas KUSMODI (City’us Târgu Mureș), Zsolt CSALA (City’us Târgu Mureș), Răzvan TOGAN (City’us Târgu Mureș), Robert TAMAS (City’us Târgu Mureș), Attila GALL (KSE Târgu Secuiesc), Vlăduț PAVEL (Sepsi Sfântu Gheorghe), Szilard KANYO (Sepsi Sfântu Gheorghe), Istvan HADNAGY (Futsal Klub Odorheiu Secuiesc), George LEPĂDATU (B&A Sport Orte – Italia).

Reprezentativa Ungariei va fi alcătuită tot din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 1995. Spre deosebire de tricolori, maghiarii au disputat deja meciuri internaționale în sezonul 2016-2017. La sfârșitul lunii trecute, Ungaria a evoluat într-un turneu amical găzduit de Slovacia, competiție care a avut la start patru reprezentative de tineret Under 21. Cu două victorii (3-2 cu Slovacia și 5-4 cu Cehia) și o înfrângere (0-2 cu Polonia), maghiarii au terminat întrecerea pe locul 1.