Formația de tineret U21 a clubului B&A Sport Orte, la care este legitimat jucătorul român George Lepădatu, a făcut un pas important spre titlul de campioană a Italiei la futsal! B&A Sport Orte s-a impus duminică, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (3-1), în fața echipei Kaos Futsal Ferrara, în manșa întâi a finalei Campionatului U21 al Italiei.

Returul finalei se va disputa marți, 13 iunie, de la ora 21.00 (ora României), acasă la Kaos Futsal Ferrara.

Împotriva fostei sale echipe

Pentru George Lepădatu, care în acest an a fost chemat în premieră la naționala U21 a României, a fost un meci special. George a evoluat împotriva fostei sale echipe, în tricoul căreia a cucerit anul trecut Campionatul U21 al Italiei. Încurajat din tribune de părinții săi, George a uitat, așa cum a promis, de orice prietenie și a făcut un meci senzațional. Cu două pase decisive și un gol, românul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

„Sala noastră a fost plină!

„Am jucat foarte bine, eu și întreaga echipă. Am fost mai echipă decât adversarii și aici s-a făcut diferența. Am evoluat aproape tot meciul, cu o ambiție extraordinară. Cred că am bifat 35 de minute din totalul de 40! I-am oferit două pase decisive lui Varela și am marcat o dată, pentru 5-1! M-am simțit foarte bine, sala noastră a fost plină, mama și tata au fost lângă mine. Cred că am luat o opțiune serioasă pentru titlul de campioană a Italiei. Ar fi al doilea pentru mine! La meci a asistat și antrenorul naționalei U21 a Italiei”, a declarat, pentru www.frf.ro, George Lepădatu, cel care poartă tricoul cu numărul 10 la B&A Sport Orte.

La pizza cu părinții!

Românul spune că Sport Orte are o echipă de top. „Avem un portar, Marcio se numește, un brazilian, cum rar am mai văzut! Este senzațional! Avem un pivot foarte bun, Lucas. A dat două goluri. Mai e Varela, căruia i-am oferit două pase de gol în acest joc”, a mai povestiti George Lepădatu, care, după meci, a mers cu părinții la o pizza! „Am vorbit despre meci! Tata e cel mai înfocat suporter al meu! Dar și mamei îi place futsalul! Vin împreună la toate meciurile mele. Mama e foarte fericită pentru mine”, a mai adăugat George Lepădatu.