Reprezentativa de tineret Under 21 a României s-a impus cu 2-1 într-un meci amical cu echipa națională de seniori a Bulgariei disputat miercuri, la Varna. Adversara tricolorilor va debuta luna viitoare în preliminariile Campionatului European – Slovenia 2018.

Golurile oaspeților au fost marcate de Attila Biro și Marian Plugaru. Selecționerul României, Endre Kacso, a început confruntarea cu următorii jucători: Petrișor TONIȚĂ – Attila BIRO, Istvan HADNAGY, Zsolt SZABO, Vlăduț PAVEL. Rezerve la startul duelului au fost: Raul FILIMON – George LEPĂDATU, Attila GALL, Emanuel MOLDOVEANU, Andrei NISTOR, Robert TAMAS, Marian PLUGARU.

Cele două formații se întâlnesc într-un test de pregătire și joi, de la ora 18:00, tot la Varna. Adversara fiind o echipă națională de seniori, în lotul convocat de Endre Kacso pentru această ”dublă” se află și patru jucători născuți înainte de 1995: Petrișor Toniță (născut în 1992), Emanuel Moldoveanu (1985), Marian Plugaru (1990) și Zsolt Szabo (1990). Accidentați, Liviu Ruxandari (1993) și Szilard Kanyo nu au făcut deplasarea în Bulgaria. Selecționerul a decis să-l cheme pentru cele două meciuri și pe Zsolt Szabo (Futsal Klub Odorheiu Secuiesc).