Echipa națională de tineret Under 21 a României încheie vineri stagiul de pregătire programat în această săptămână la Cheile Grădiștei. Joi, în cea de-a treia zi petrecută în cantonament, tricolorii au disputat un meci-școală cu Celta Brașov, formație din Liga a II-a.

Endre Kacso, selecționerul României, a vorbit pentru frf.ro despre acțiunea de pregătire de la sfârșitul lunii septembrie. ”Testul cu Celta Brașov a fost util, am exersat fazele fixe și am dat 16 goluri. Echipa pe care am întâlnit-o a avut în componență jucători de la formația de tineret, dar și jucători de la formația care evoluează în eșalonul secund. Mă bucur că am marcat goluri din faze fixe! Pe de altă parte, am făcut câteva greșeli pe faza de apărare și am primit patru goluri”, a spus antrenorul.

Meciuri cu Ungaria în octombrie

”Pentru grup și pentru staff, este foarte bine că am avut posibilitatea de a sta împreună timp de patru zile. Până acum, reprezentativa de tineret Under 21 nu mai intrase într-un astfel de cantonament. Sunt mulțumit că băieții au răspuns pozitiv la toate cerințele”, a adăugat Endre Kacso. În stagiul de pregătire de la Cheile Grădiștei, selecționerul a lucrat cu 12 jucători născuți începând cu 1 ianuarie 1995. 

Peste mai puțin de o lună, echipa națională de tineret Under 21 a României va disputa două partide amicale cu reprezentativa similară a Ungariei: întâi se va juca la Csenger, în 19 octombrie, apoi va avea loc returul, la Baia Mare, în 20 octombrie.