Sâmbăta aceasta, a avut  loc o nouă ediţie a Galei Premiilor AFAN (Asociaţia Fotbalului Amator şi Nonamator din România), cu prilejul căreia au fost recompensaţi cei mai buni fotbalişti români pe anul 2014.

Pentru a doua oară consecutiv, vâlceanca Ştefania Vătafu (descoperită de Viorel Ciofâcă şi antrenată, în primii ani, de Iulică Dincă) a primit distincţia de cea mai bună fotbalistă din campionatul intern. Anul trecut, „Ştefy” a câştigat, din nou, cupa şi campionatul, alături de Olimpia UT Cluj-Napoca, a participat în grupele Champions League şi a jucat în preliminariile Campionatului Mondial, pentru echipa naţională de senioare.

Adriana Maria Vătafu, mama campioanei en titre a României, a declarat că este foarte mândră de rezultatele obţinute în ultimii ani de fiica sa.

„Este o bucurie pentru mine şi soţul meu ca Ştefania a ajuns să fie, din nou, numărul 1 în România. Îi ţinem pumnii pe mai de parte şi ne rugăm pentru ea să ajungă acolo unde îşi doreşte”, a declarat Adriana Marian Vătafu.

„Sper să mă calific cu echipa naţională la Campionatul European”

În 2015, Ştefania Vătafu va susţine lucrare de licenţă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai”, din Cluj-Napoca. „Este foarte important pentru mine să am o diplomă, în perspectiva în care, peste ani, voi profesa în ceea ce îmi place cel mai mult. Pe plan profesional, sper să mă calific cu echipa naţională de senioare la Campionatul European, să câştig, din nou, cupa şi campionatul, şi să particip în grupele Champions League”, a declarat Ştefania Vătafu. (L.C.)

 

Sursa : http://arenavalceana.ro/