Campioana Olimpia Cluj nu a avut probleme la Prundu Bârgăului, unde a bifat al optulea succes stagional. Echipa pregătită de selecționerul Mirel Albon nu le-a dat vreo șansă gazdelor de la Heniu Prundu Bârgăului. „A fost un meci fără istoric, dominat de la un capăt la altul de Olimpia Cluj. Nu s-a pus problema învingătoarei niciun moment. Nici fetele noastre nu au prins o zi foarte bună”, a declarat Gicu Ruscanu, președintele echipei Heniu Prundu Bârgăului.

Surpriză la Târgu Mureș, acolo unde gazdele de la ASA s-au impus în duelul cu CFR Timșoara, echipă aflată pe locul doi în clasament și care a fost învinsă o singură dată în acest sezon de campioana Olimpia Cluj. „Nu poți spune prea multe după un asemenea meci, pentru că nu vezi în fiecare zi așa ceva. E genul de meci în care nu îți iese nimic. Am ratat din toate pozițiile, în timp ce adversarele noastre ne-au taxat fiecare eroare. Urmează restanța cu Vasas, miercuri, și apoi ultimul meci din acest an”, a declarat, pentru www.frf.ro, Florin Bugar, antrenorul echipei CFR Timișoara.

Victorie surprinzătoare, mai ales prin proporțiile scorului, pentru nou-promovata Universitatea Alexandria în confruntarea de pe teren propriu cu Real Craiova. Cealaltă nou-promovată, Fortuna Becicherecu Mic, a pierdut dramatic meciul disputat acasă în compania formației Fair Play București. Gruparea bănățeană a condus cu 3-1, dar a pierdut partida cu 4-6!

Etapa a VIII-a:

CSȘ Târgovişte – Vasas Femina Odorhei 1-1
ASA 2013 Târgu Mureș – CFR 1933 Timișoara 4-1
Universitatea Alexandria – Real Craiova 7-0
Fortuna Becicherecu Mic – Fair-Play București 4-6
Heniu Prundu Bârgăului – Olimpia Cluj 0-6

Clasament: 1. Olimpia 24p; 2. CFR 15p; 3. ASA 12p; 4. Universitatea 11p; 5. Fair Play 11p; 6. Vasas 9p; 7. CSȘ Târgoviște 9p; 8. Heniu 8p; 9. Real 4p; 10. Fortuna 1p

Navobi, prima victorie în acest sezon!

În acest week-end s-a jucat și în Liga a II-a. Formația Navobi Iași, vicecampioana României și finalista Cupei din sezonul trecut, obligată din pricini financiare să evolueze în Liga a II-a, a bifat primul succes stagional! Navobi a trecut la scor de fetele de la Viitorul Reghin, într-o partidă din Seria I.

Derby-ul etapei în Seria I a pus față în față singurele formații cu maximum de puncte după cinci runde. Universitatea Galați și Selena ȘN Constanța au încheiat la egalitate, scor 1-1, confruntarea directă și rămân neînvinse în această ordine în fruntea clasamentului.

SERIA I

Liga a II-a, etapa a VI-a:

CS Navobi Iași – ACS Viitorul Reghin 7-0
Măgura 2012 Bacău – Armonia Dolhești 0-1
Onix Râmnicu Sarat – Real 2 Craiova 6-1
Universitatea Galați – Selena ȘN Constanța 1-1

Clasament: 1. Galați 16p; 2. Selena 16p; 3. Onix 13p; 4. Armonia 10p; 5. Real 6p; 6. Măgura 4p; 7. Navobi 3p; 8. Viitorul 1p

Independența și Piroș au punctaj maxim

În Seria a II-a, Independența Baia Mare a făcut spectacol în meciul disputat pe teren propriu cu echipa secundă a clubului Vasas Femina Odorheiu Secuiesc. Independența a bifat astfel al șaselea succes din tot atâtea partide. Punctaj maxim și pentru Piroș Security, care a învins în deplasare pe Olimpic Star Cluj, într-o partidă în care s-au marcat tot 10 goluri, dar meciul a fost mult mai echilibrat. Piroș are un meci mai puțin disputat decât Independența.

SERIA A II-A

Sporting Lugaș – Ladies Târgu Mureș 2-1
Independenta Baia Mare – Vasas 2 Femina Odorheiu Secuiesc 10-0
Olimpic Star Cluj – Piros Security 4-6
Olimpia 2 Cluj – CS Ineu 14-0

Clasament: 1. Independența 18p; 2. Piroș 15p; 3. Vasas 12p; 4. Olimpia 2 Cluj 7p; 5. Olimic Star 6p; 6. Sporting 5p; 7. Ineu 4p; 8. Ladies 0p

Liga A III-A, etapa a VI-a:

SERIA I

CF Onești – Real 3 Craiova 1-1
CS Nicu Gane Fălticeni – Progresul București 6-0
Dream Team București – CSM Paşcani 0-3
Universitatea 2 Galați – Vulpițele Galbene Roman 1-4

Clasament: 1. Vulpițele 18p; 2. Fălticeni 15p; 3. Pașcani 10; 4. Real 9p; 5. Dream Team 9p; 6. Galați 4p; 7. Onești 4p; 8. Progresul 0p

SERIA A II-A

Banat Girls – CFR 2 Timișoara 3-0
Juventus Timișoara – Venus Maramureș 1-1

Partida CFF Oltenia – AS Independența 2 Baia Mare a fost amânată
Echipa Atletic Drobeta a stat în această etapă

Clasament: 1. Banat Girls 12p; 2. CFR 9p; 3. Independența 9p; 4. Venus 6p; 5. Atletic 0p; 6. Juventus 0p
– toate echipele au câte patru meciuri disputate