SuperLiga Feminină revine în acest weekend după pauza competițională! În cele două săptămâni de repaus echipele au avut ocazia de a se pregăti intens pentru următoarele partide programate!

14 jucătoare din SuperLigă au fost convocate la acțiunea primei reprezentative feminine din luna septembrie, cele mai multe din ultimele campanii!

  • Universitatea Cluj: Mara Bâtea, Carmen Marcu și Ioana Bălăceanu
  • CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud: Genoveva Roșie și Giorgiana Vasile
  • Farul Constanța: Laura Rus, Ioana Bortan, Mia Ganea, Olga Iordăchiuși și Florentina Istrate
  • Politehnica Timișoara: Antonia Bratu și Teodora Meluță
  • FK Csikszereda: Andrea Herczeg
  • ACS Banat Girls: Claudia Bistrian

Ca în fiecare etapă, iubitorii de fotbal se pot bucura de meciurile SuperLigii Feminine din confortul propriilor case. Astfel, pe 30 septembrie și 1 octombrie se văd live următoarele jocuri:

  • 30 septembrie, ora 13:00: CSM Alexandria – ACS Banat Girls – FRF.tv
  • 1 octombrie, ora 11:00: Farul Constanța – FK Csikszereda – canalul de YouTube al celor de la Farul Constanța
  • 1 octombrie, ora 13:00: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – Pro Arena

sâmbătă, 30 septembrie, ora 13:00
CSM Alexandria – ACS Banat Girls

CSM Alexandria – ACS Banat Girls este meciul de debut al etapei cu numărul 4 din SuperLiga Feminină! Confruntarea va putea fi văzută live pe FRF.tv, însă spectatorii sunt așteptați și pe stadionul Turnu Măgurele, pentru a putea urmări partida direct din tribune.

„Sâmbăta avem un meci foarte important împotriva celor de la ACS Banat Girls. Avem nevoie de cele 3 puncte puse în joc pentru a putea depăși această perioadă nefastă din începutul de campionat. Jucăm acasă împotriva unui adversar redutabil, foarte bine organizat pe toate compartimentele. Trebuie să demonstrăm că suntem o echipa de valoare și că avem atitudinea necesară pentru a putea câștiga. Din acest moment contează fiecare punct și sper ca acest meci să fie un nou început pentru noi.” a declarat Rezeanu Iustina, mijlocaș al formației CSM Alexandria.

„Sperăm ca perioada noastră proastă să se încheie sâmbătă în fața celor de la Banat. Sunt încrezătoare și sper ca meciul acesta să arate că toate celelalte au fost doar o greșeală și aici mă refer mai mult la golurile încasate pentru că în toate cele 3 am luat mai multe goluri din cauza greșelilor noastre, iar demoralizarea după un gol primit este un minus pentru noi și ne afectează foarte mult jocul. Toate ne dorim cele 3 puncte pentru a prinde mai multă încredere și cred ca acesta este momentul nostru!” a declarat Nica Alexandra, atacant al formației CSM Alexandria.

„Așteptam cu nerăbdare meciul cu Alexandria după un repaus în campionat. A fost o perioadă de pregătire intensă. Dorim să prindem play-off-ul de aceea mergem cu obiectivul de a obține cele 3 puncte. Suntem conștienți ca nu va fi ușor deoarece campionatul e tare anul acesta. Noi toate vom lupta până la capăt, prin munca, prin ambiție și unitatea grupului vom obține un rezultat pozitiv.” a declarat Peștereanu Tatiana, jucătoare de la ACS Banat Girls.

„Urmează un meci important pentru noi, la fel ca toate celelalte meciuri, fiecare punct este important în acest parcurs de campionat. Va fi un meci dificil având în vedere că jucăm la ele acasă și cu siguranță atât noi, cât și echipa adversă ne dorim să câștigăm cele 3 puncte.

Cu siguranță ne vom lupta și susține până în ultimul minut și suntem încrezători cu toții că vom face un meci bun!” a declarat Grigore Larisa, jucătoare ACS Banat Girls.

„Sâmbătă vom juca pe terenul celor de la Alexandria și suntem conștiente ca nu va fi un meci deloc ușor! Echipa adversă urmărește să obțină primele puncte din acest sezon, iar acest motiv le va determina si mai mult!

Venim după victorie, cu moral bun și încredere, iar la finalul meciului ne dorim să obținem noi cele 3 puncte!” a declarat Chișe Carla, din partea ACS Banat Girls.

duminică, 01 octombrie, ora 11:00
ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898 – AS FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj va juca în deplasare în acest weekend, acasă la ACS Tg. Mureș. Pentru că este un meci greu pentru jucătoarele de la Tg. Mureș, pregătirea din ultima perioadă a fost una intensă!

„Duminică întâlnim pe teren propriu campioana sezonului trecut, ne așteptăm la un meci foarte greu, mai ales ca avem jucătoare indisponibile în continuare. Plus de asta adversarele noastre vin după o înfrângere și cu siguranță vor să arate că a fost o întâmplare rezultatul meciului cu Miercurea Ciuc. Sperăm că jucătoarele noastre sa se autodepășească și să facem un meci cât mai bun!” a declarat Kristaly Unor, antrenorul secund al mureșencelor.

„Ne-am pregatit pentru meciul de duminică, știm că va fi unul foarte greu, dar nu avem nimic de pierdut. Vom da tot ce e mai bun și ne vom bucura de fotbal. Din păcate eu nu pot fi pe teren din cauza eliminării din prima etapa, dar voi fi cu sufletul alături de echipa și le voi susține pe fete din tribune.” a declarat Anna Biro, jucătoare a ACS Tg. Mureș 1898.

duminică, 01 octombrie, ora 11:00
Farul Constanța – FK Csikszereda

Etapa a patra le aduce față în față pe jucătoarele de la Farul Constanța și FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Farul vine la joc după o înfrângere în derby-ul nou promovatelor, iar Csikszereda revine din pauza competițională după o victorie contra Universității Cluj.

„Așteptăm cu nerăbdare acest meci și sperăm să ieșim de pe teren cu cele 3 puncte. Așteptăm suporterii alături de noi” a declarat Sara Borțea, jucătoare Farul Constanța.

„Intrăm pe teren cu gândul că vom câștiga și sperăm să ieșim victorioase. Noul sezon este dificil, cu echipe foarte bune, dar sperăm să scoatem tot ce e mai bun din noi și să luăm campionatul. Așteptăm suporterii la meci, să fie alături de noi, pentru că ne ajută foarte mult. Haide, Farul!”, a declarat Anastasia Radu, jucătoare de la Farul Constanța.

„Suntem foarte fericiți să jucăm în sfârșit acasă. Au trecut multe săptămâni de când a început campionatul și nu am apucat să jucăm acasă. Sperăm să vină suporterii să ne susțină și pe noi, să arătăm că putem juca un fotbal bun și de calitate și să sperăm că ieșim învingătoare de pe teren.

Au fost foarte multe fete la echipa națională. Suntem bucuroși că putem să trimitem fete la echipe naționale. S-au întors toate și avem lotul complet. În tot acest timp, cu fetele care au rămas acasă, ne-am pregătit bine, am făcut analize multe și ne-am pregătit mult. Sunt apte.

Așteptăm suporterii duminică, la ora 11:00, aici la teren să ne susțină, să vină un număr cât mai mare. Avem nevoie de ei și vrem să le arătăm că putem să câștigăm împreună.” a declarat Raluca Sîrghe-Simeș, antrenoarea celor de la Farul Constanța.

„Prin victoria reușită contra Clujului am reușit să facem primul pas spre realizarea obiectivelor noastre din acest campionat. Jocul cu Farul va fi o partidă extrem de dificilă pentru echipa noastră. Toată săptămâna ne-am pregatit în condiții optime, jucătoarele sunt în formă pentru a ne prezenta cât mai bine la acest joc. Sperăm într-o partidă în care punctele puse în joc vor fi câștigate sau împărțite în mod corect, în spiritul fair-play-ului.” a declarat Peter Kollar, antrenorul celor de la FK Csikszereda.

duminică, ora 13:00
CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara va juca în deplasare în acest weekend! Bistritencele vor găzdui meciul difuzat pe Pro Arena în a patra etapă a campionatului. Iată mai jos declarațiile celor două echipe:

„Pregătim meciul cu aceeași seriozitate și intensitate ca oricare altul din acest campionat. Sunt convinsă că o să ne bucurăm de fiecare minut jucat pe teren și vom lupta dând totul pentru victorie și cele trei puncte.

Ne dorim să avem alături de noi cât mai multi suporteri, susținerea lor contând enorm!” a declarat Clara Roșu, jucătoare la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil cu un adversar puternic – Politehnica Timișoara, vicecampioana României. Am pregătit atent această partidă, ne dorim să facem un meci bun și să păstrăm acasă toate cele trei puncte.

Mizăm pe prezența suporterilor în număr mare la stadion și îi asigurăm că vom da 100% pe teren.” a declarat Călin Svobodă, antrenorul CS Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud.

„Având în vedere noile schimbări din campionat acum fiecare meci este tare și imprevizibil, nu mai poți sa mergi la meci și să te aștepți să fie un meci ușor cu un adversar mai slab pregătit, iar asta este îmbucurător pentru fotbalul feminin românesc.

Ne dorim să mergem la Bistrița și să câștigăm cele 3 puncte, să facem un joc frumos și să ne batem până în ultimul minut, nu o sa fie ușor deoarece știm foarte bine ultimul meci făcut de Bistrița împotriva celor de la Farul.” a declarat Teodora Meluță, jucătoare a Politehnicii Timișoara.

„Duminică o sa fie o partidă dificilă între două echipe ambițioase care aspiră la victorie. Noi ne dorim să facem un joc bun, atât fizic, să ne luptăm pentru toate mingile și să respectăm cerințele tactice, cât și mental, să fim în stare să luăm deciziile cele mai bune în momentele importante ale jocului pe fond de oboseală, emoții sau alți factori. Suntem pregătite să venim cu cele 3 puncte acasă!” a declarat Roxana Mirea, jucătoare a Politehnicii Timișoara.

Toate informațiile vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor!