Invitata acestei săptămâni la Ora Tricolorelor, rubrica dedicată interacțiunii cu suporterii naționalei feminine, a fost mijlocașul Andrea Herczeg.

Fără angajament după despărțirea de formația maghiară Szent-Mihály din Szeged, Andrea Herczeg se află în acest moment acasă la Luduș, unde așteaptă să i se alăture „unui club puternic. Din cauza situației actuale, care ne afectează pe toți, am ratat în urmă cu două săptămâni un transfer. Nu am mai putut semna! Nu pot spune numele echipei”, a dezvăluit Andrea.

Ea și-a amintit de primii pași făcuți în fotbal și de motivele care au determinat-o să aleagă acest sport: „A fost dragoste la prima vedere! La patru ani deja alesesem mingea și mașinuțele! Am jucat trei ani cu băieții la Luduș, apoi am făcut pasul la Târgu Mureș, la câteva luni după înființarea acolo a echipei de fete, în 2006. A urmat echipa națională și am ajuns la al 18-lea an de carieră. Iubirea mea pentru fotbal nu se va termina niciodată. Vreau să rămân în fenomen după ce mă voi lăsa. Am în plan să urmez cursurile Școlii de Antrenori”.

Andrea a mărturisit că e foarte preocupată de cea de-a patra ediție a „Cupei Herczeg Andy”, competiție anuală pe care jucătoarea din naționala României o organizează la Luduș. „Situația actuală ne-a afectat pe toți. Îmi doresc foarte mult să nu întrerup această competiție. Sper ca în curând lucrurile să revină la normal. Am început deja pregătirea turneului și discuțiile cu sponsorii pentru a organizarea celei de-a patra ediții”, a povestit Andrea Herczeg.

Andrea Herczeg a vorbit și despre tatuajele sale și le-a împărtășit fanilor povestea lor. Are inclusiv unul care îi amintește de participarea cu naționala U19 a României la turneul final al Campionatului European din 2012 din Turcia, una dintre cele mai mari performanțe din istoria fotbalului feminin din România.

În caz că ați ratat ediția de ieri, vă invităm să urmăriți în video-ul de mai jos răspunsurile Andreei Herczeg!