Cluj-Napoca va găzdui meciurile din Grupa D la UEFA Under 21 Championship, turneul care va avea loc anul viitor, în perioada 21 iunie – 8 iulie.

Printre reprezentativele care vor evolua la Cluj-Napoca se numără Franța și Italia, ambele foste campioane europene la categoria U21. Tot din Grupa D fac parte și Elveția și Norvegia.

Pe lângă meciurile din grupe, pe Cluj Arena se va juca și un sfert de finală, între echipa care va termina pe locul 1 grupa D și cea care va încheia pe 2 grupa B, cea din care face parte și România. Iată programul complet al meciurilor de la Cluj:

GRUPA D: Norvegia, Elveția, Franța, Italia

  • Joi, 22 iunie

 19:00  Norvegia – Elveția (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
 21:45  Franța – Italia (Cluj Arena, Cluj)

  • Duminică, 25 iunie

 19:00  Elveția – Italia (Cluj Arena, Cluj)
 21:45  Norvegia – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)

  • Miercuri, 28 iunie

 21:45  Elveția – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
 21:45  Italia – Norvegia (Cluj Arena, Cluj)

Fazele eliminatorii

  • Sferturi de finală

Duminică, 2 iulie
 22:00  1D vs 2B (Cluj Arena, Cluj)

Componența grupelor

GRUPA A: Georgia, Portugalia, Belgia, Țările de Jos

GRUPA BROMÂNIA, Spania, Ucraina, Croația

GRUPA C: Cehia, Anglia, Germania, Israel

GRUPA D: Norvegia, Elveția, Franța, Italia

Biletele au fost puse deja în vânzare și toate cele 7 meciuri de la Cluj vor avea prețuri cuprinse între 25 lei (categoria 2) și 35 lei (categoria 1).

Biletele pot fi achiziționate și în pachete de stadion pentru cele 3 meciuri din grupe jucate pe fiecare dintre cele 2 stadioane, Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu. Prin aceste pachete se poate obține o reducere la 3 meciuri de până la 20%, în funcție de categoria biletelor.

În primele 2 etape din grupa D clujenii pot avea o experiență aparte, putând asista la 2 meciuri în aceeași zi, respectiv: Italia – Franța și Norvegia – Elveția în etapa 1 și Elveția – Italia și Norvegia- Franța în etapa 2.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona Family, special amenajată, și doar adulții însoțitori vor plăti bilet.

De asemenea, companiile care doresc să transforme experiența unui meci într-un team building veritabil au parte de o ofertă foarte avantajoasă: la fiecare 10 bilete cumpărate la un meci au 10% discount, iar la 40 bilete la același meci au 40% discount.

Biletele se pot achiziționa de pe: under21tickets.ro