Razvan Burleanu Aleksander Ceferin

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, a trimis astăzi o scrisoare de mulțumire pentru implicarea FRF în organizarea Campionatului European Under 21.

Dragă Razvan,

Îți scriu pentru a exprima sincera noastră recunoştinţă Federaţiei Române de Fotbal şi ție personal pentru contribuţia nepreţuită la organizarea UEFA Under-21 Championship, un turneu cu un succes extraordinar.

Ospitalitatea caldă a României, alături de orașele și stadioanele frumoase, au culminat cu cea mai mare asistență totală înregistrată vreodată la turneele finale Under 21, un nou reper pentru edițiile viitoare.

Fotbalul-spectacol afișat pe tot parcursul turneului se va transforma în amintiri frumoase și de durată. Totuși, moștenirea acestui turneu va dura și mai mult datorită investițiilor substanțiale, atât în timp, cât și în bani, dedicate renovării infrastructurii existente și construirii de noi facilități în ambele țări gazdă.

Atenția și grija cu care voi, în România, și Georgia, țară co-organizatoare, ați orchestrat fiecare element au contribuit enorm la succesul general al evenimentului, creând o atmosferă plăcută și memorabilă pentru toți participanții, inclusiv pentru jucători, staff și fani de fotbal.

Te rog să transmiți cele mai bune urări jucătorilor români, mult succes în carieră și urez succes Federației Române de Fotbal la viitoarele turnee UEFA. Fie ca fotbaliștii români să obțină realizări remarcabile și să aducă mândrie națiunii lor în anii următori!

Cu sinceritate,
Aleksander Čeferin
Președinte UEFA