UEFA Under 21 Championship e găzduit de România și Georgia, țara noastră organizând partide la Cluj-Napoca și București.

Cluj-Napoca va găzdui pe stadioanele Cluj Arena si „Dr. Constantin Rădulescu” o grupă puternică formată din Italia, Franța, Norvegia și Elveția.

Astfel, la Cluj vom vedea unele dintre cele mai puternice dueluri din faza grupelor, printre care și blockbuster-ul grupei: Franța – Italia, reeditarea finalei campionatului mondial de la seniori din 2006. În total cele două naționale vor disputa câte trei partide la Cluj, în grupa în care se mai află Elveția și Norvegia.

ITALIA

Cu 5 titluri de campioană europeană în palmares, Italia este una dintre cele mai puternice echipe ce se vor lupta pentru un nou titlu la EURO U21. Reprezentanta Italiei la tineret s-a calificat la turneul final din 2023 fără nicio înfrângere și cu 5 puncte peste Irlanda, următoarea clasată în grupă. În lotul Italiei îi vom regăsi foarte probabil pe Rovella (Genoa), Lovato (Cagliari), Vignato (Bologna), Viti (Empoli) sau Ricci (Salernitana), nume foarte cunoscute deja pentru Serie A.

FRANȚA 

Franța este o forță, având în componență nume de fotbaliști extraordinari, precum Kalulu (Milan), Badiashile (Monaco), Khéphren Thuram (Nice) sau Caqueret (Lyon), care joacă la cel mai înalt nivel și care, cu siguranță se vor lupta pentru a obține al doilea titlu de campioană europeană din istorie la EURO U21.

NORVEGIA

Norvegia, echipa cu cele mai multe victorii obținute în grupa sa, a câștigat lupta cu Croația pentru primul loc și a încheiat Grupa A la două puncte avans față de aceasta. În formația norvegienilor îi regăsim pe Botheim, atacant în Serie A și pe Strand Larsen, component de bază în echipa celor de la Celta Vigo în LaLiga. Cei doi fotbaliști au făcut diferența în calificările pentru turneul final din 2023.

ELVEȚIA

Elveția este echipa calificată direct de pe locul secund obținut în calificări deoarece a avut un golaveraj mai bun comparativ cu alte echipe în aceeași situație. Elveția vine la #U21Euro cu un lot în care se află jucători care s-au remarcat deja la cel mai înalt nivel, precum Mambimbi (Young Boys) și Sohm (Parma). Aceștia vor da totul spre obținerea unor rezultate mari împotriva unor adversari de renume, exact cum a reușit echipa de seniori a Elveției la Euro 2020.


Înscrie-te acum ca să poți cumpăra bilete în avans la cele mai tari meciuri.
Perioada de înscriere înainte de tragerea la sorți pentru achiziționarea de bilete #U21Euro 2023 s-a încheiat pe 18 octombrie. Astfel, suporterii înscriși până la această dată vor fi primii care își vor cumpăra biletele.

Având în vedere numărul mare de înscrieri, am creat și o a doua perioadă de vânzare în avans.

Astfel, suporterii care se înscriu pe site-ul turneului până pe 9 februarie inclusiv, vor putea achiziționa bilete la meciurile #U21Euro 2023 înainte de deschiderea vânzării publice, putând astfel să obțină locurile dorite la cele mai tari meciuri la maximum 45 lei/bilet!

În plus, dacă te înscrii până pe 9 februarie, poți participa la tragerea la sorți pentru anumite pachete de bilete, vezi detalii în linkul de înscriere.

Înscrie-te acum!