Atacantul împrumutat de Dinamo la CSM Sighet şi-a regăsit apetitul ofensiv la gruparea din seria a cincea, pentru care a reuşit în acest sezon trei duble. Lemac a marcat în şase din cele nouă etape scurse până acum, adunând un total de 42,85% din golurile echipei sale.

Bogdan Bozian (Hunedoara) şi Cristian Bahnaşu (Metalosport Galaţi) împart locul secund cu câte şapte reuşite, cu menţiunea că primul a marcat o singură dată de la punctul cu var, în timp ce gălăţeanul a făcut acest lucru de două ori.

Cu câte şase reuşite apar în clasament un număr de şapte fotbalişti: Tudorel Tudorache (Miroslava), Cosmin Ţapu (Petrotub), Florinel Ibrian (Unirea Slobozia), Florinel Coman (Viitorul II), Bobi Verdeş (Inter Olt), Romică David (Performanţa Ighiu) şi Gelu Velici (Sebiş).

PROGRAMUL ETAPEI A ZECEA DIN LIGA 3

Luceafărul Bălan este singura echipă care se poate "lăuda" cu două autogoluri: Marius Haiduc şi Bărnuţiu. Lista celor care au marcat în propria poartă îi mai cuprinde pe Marius Bîrsan (Atletico Vaslui), Prunescu (Voinţa Snagov), Alex Popescu (Sporting Turnu), Dîrstar (Hărman), Colareza (Minerul Motru), Drăgoescu (Hunedoara), Szabolcs Kovacs (Unirea Dej), Róbert Bálint (Od. Secuiesc) şi Raul Stanciu (FC Zalău)

Trei echipe nu au pierdut niciun meci

În ceea ce priveşte statistica meciurilor pierdute, doar trei echipe se mai pot lăuda că nu au cunoscut încă gustul înfrângerii. Este vorba de două grupări din seria a doua, Juventus şi Delta Dobrogea şi una din seria a treia, Dinicu Golescu.

Gruparea argeşeană are şi cea mai bună defensivă din tot eşalonul al treilea, cu doar două goluri primite. La polul opus se află AFC Hărman, cu 29 de goluri încasate. În schimb, Petrotub se laudă cu cel mai bun atac, 26 de reuşite, iar Atletico Vaslui, Inter Dorohoi şi CS Ineu au înscris în porţile adverse de doar patru ori.

CLASAMENTUL GENERAL AL LIGII 3

În altă ordine de idei, meciul restanţă contând pentru etapa a şasea a seriei a doua, disputat în această săptămână, între Delta Dobrogea şi Petrolistul Boldeşti, a fost adjudecat de gazde cu scorul de 2-1. Carabela a deschis scorul în minutul 4, iar Husein a stabilit scorul pauzei după alte 16 minute de joc. Mihai Micu a închis tabela prin reuşita sa din minutul 53.