UPDATE 15 noiembrie

Programat inițial la Buftea, antrenamentul oficial va avea loc la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, marți 16 noiembrie, ora 18:30.

Marți, 17 noiembrie, naționala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”. Partida decisivă pentru calificarea la EURO 2021 este programată la ora 20:30 și va fi în direct la PRO TV și Radio România Actualități.

Remiterea acreditărilor se va face la antrenamentul oficial, programat luni, 16 noiembrie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, și la casieria stadionului în data de 17 noiembrie, interval orar 19:00-19:30.

Lista jurnaliștilor acreditați este disponibilă AICI.

  • Accesul jurnaliștilor cu loc la masa presei se va face exclusiv pe la Intrarea Media, în urma testării temperaturii, iar purtarea măștii este obligatorie.
  • Accesul fotoreporterilor în stadion se va face prin zona dintre tribună și turn, din apropierea Intrării Media, în urma testării temperaturii, purtarea măștii fiind obligatorie.
  • Fotoreporterii vor ocupa locurile fixate în spatele celor două porți nu mai devreme de ora 19:30 (câte 4 în fiecare colț al terenului, în spatele panourilor publicitare); la finalul partidei, fotoreporterii vor părăsi terenul prin același loc.
  • La masa presei, jurnaliștii vor avea alocat propriul loc, pentru respectarea regulilor de distanțare socială și a regulilor din Protocolul UEFA
  • În contextul efectelor pandemiei și al Protocolului UEFA dedicat, nu se va organiza zonă mixtă la finalul partidelor, în schimb un jucător va fi prezent alături de selecționer la conferința de presă de după meci. În același timp, nu va fi organizată Media Working Area.

Mulțumim tuturor instituțiilor media și jurnaliștilor care și-au manifestat intenția de a participa la partidele echipelor naționale din acest final de an și care reflectă activitatea tricolorilor, în contextul restricțiilor impuse de pandemie.