Copiii participanți la fazele finale ale Campionatelor Naționale U11, U12 și U13, desfășurate la Râmnicu Vâlcea, au fost premiați pe parcursul lunii iunie.

Competițiile la aceste categorii de vârstă se joacă fără scor, pentru a încuraja copiii să-și etaleze calitățile fără a mai privi spre tabela de marcaj. Astfel, competițiile s-au finalizat fără a desemna o echipă campioană.

Cei 160 de mici fotbaliști participanți la competiția U13 au jucat în perioada 7-12 iunie, în timp ce competiția dedicată categoriei U11 s-a desfășurat de pe 16 până pe 18 iunie. Faza finală a Campionatului Național U12 s-a jucat ultima, tot la Râmnicu Vâlcea și s-a încheiat pe 25 iunie.

La categoria de vârstă Under 13 se joacă în formulă 8+1, pe teren de dimensiuni reduse, 70 x 50 metri, la U12 echipele au fost de 7+1, pe teren de 60 x 40 metri, iar la U11 echipele au fost formate din 6 jucători de câmp + un portar, pe teren 60 x 40 metri.

Toți participanții la faza finală, împărțiți în 8 regiuni și selectați, de-a lungul competiției, pe baza evoluțiilor, au fost premiați de Departamentul Competiții Juniori al FRF cu medalii, diplome și tricouri. Tinerii fotbaliști vor continua să fie monitorizați în următorii ani de reprezentanții federației cu scopul formării loturilor naționale Under 15.