Foto: UEFA

În aceste zile se dispută meciurile din primele două etape ale noii competiții europene UEFA Women’s Nations League, la care forul continental a delegat oficiali și arbitri din România.

Astfel, meciul dintre Germania și Islanda va fi condus la centru de Ionela Alina Peșu, care va fi ajutată la cele linii de Petruța Claudia Iugulescu și Daniela Constantinescu, cel de-al patrulea oficial fiind Iuliana Elena Demetrescu. Observator pentru arbitri va fi Maria Luisa Villa Gutierrez, din Spania, iar delegat de joc Josip Tomasko, din Croația. Partida, care contează pentru grupa a treia din Liga A, va avea loc marți, 26 septembrie, de la ora 19.45, la Bochum, pe Vonovia Ruhrstadion.

În aceeași zi, Floarea Cristina Ionescu va fi observator pentru brigada de arbitri condusă de Irini Pingiou (Grecia) la meciul dintre Luxemburg și Georgia, din grupa a doua a Ligii C, care se va disputa de la ora 20:30, în orașul Esch-sur-Alzette, pe Stadionul Emile Mayrisch.

Și Teodora Albon va fi observator pentru brigada de arbitri de la meciul Ungaria – Irlanda, care va fi condus la centru de Zuzana Valentova, din Slovacia. Meciul, care contează pentru grupa 1 a Ligii B, este programat de la ora 20:30, la Budapesta, pe arena Hidegkuti Nandor.

De asemenea, Roxana Berceanu va fi delegat de joc la partida dintre Bosnia și Herțegovina – Slovenia, din grupa a patra a Ligii B, care se va disputa de la ora 16:00.

Vineri, 22 septembrie, Aurel Ionescu a fost delegat de joc la meciul Moldova – Andorra, scor 1-2, din grupa 1 a Ligii C, iar la jocul dintre Norvegia și Austria, scor 1-1, din grupa a doua a Ligii A, care a avut loc la Oslo, a oficiat o brigadă de arbitri din țara noastră. La centru s-a aflat Iuliana Elena Demetrescu, care a fost ajutată de arbitrii-asitenți Petruța Claudia Iugulescu și Elena Mihaela Țepușă, cel de-al patrulea oficial fiind Ionela Alina Peșu.

Articol de Daniel Lazăr