Federația Română de Fotbal anunță că postul de radio Kiss FM este partener oficial al UEFA Under 21 Championship 2023, organizat de România și Georgia.

Cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața media din România, Kiss FM, cel mai ascultat radio din țară, este un susținător al fotbalului românesc, prin parteneriatele pe care le-a încheiat cu Federația Română de Fotbal în ultimii ani, susținând și promovând meciurile echipelor naționale.

Acum, Kiss FM a devenit partener oficial al EURO Under 21 2023 în România și va promova evenimentele din jurul acestui turneu final, unul dintre cele mai așteptate evenimente fotbalistice ale anului din întreaga lume.

România este prima țară care organizează pentru a doua oară un turneu EURO Under 21, după ce a mai făcut-o și în 1998. Țara noastră va găzdui nu mai puțin de 15 meciuri ale turneului final: la București se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina și Croația, plus un meci din sferturile competiției și o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D, în care se vor înfrunta Franța, Italia, Norvegia și Elveția și, apoi, un sfert de finală.

Partidele vor avea loc pe stadioanele Steaua și Rapid-Giulești în București, respectiv, pe Cluj Arena și pe Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca. Programul meciurilor și alte detalii despre competiție găsiți pe https://www.frf.ro/under21/.

Georgia va găzdui întâlnirile din Grupa C, din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, și cele din Grupa A, unde se află Portugalia, Țările de Jos, Belgia și Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală și finala competiției.

Prin prezența la acest turneu final, România bifează a treia participare consecutivă, după cele din 2019 și 2021.