Foto: UEFA

„Centralul” român a fost delegat de UEFA la partida Copenhaga (Danemarca) – Rakow (Polonia), returul play-off-ului Ligii Campionilor.

Partida este programată miercuri, 30 august, cu începere de la ora 22:00, pe Parken, în Copenhaga. În tur, danezii s-au impus cu 1-0.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Horațiu Feșnic. În camera VAR se vor afla, din Țările de Jos, Pol van Boekel și Dennis Higler.

Rakow, campioana Poloniei, îi are în componență pe internaționalii români Deian Sorescu și Bogdan Racovițan.

Tot în play-off-ul cupelor europene, de această dată în Europa League, Alexandru Deaconu va fi observator de arbitri la partida Aberdeen (Scoția) – BK Hacken (Suedia). Acesta va superviza o brigadă condusă la centru de Daniel Sierbert (Germania).

Doi arbitri români în programul UEFA de talente și mentorat

În aceste zile, în perioada 29-31 august, Marian Barbu și Ana Maria Terteleac sunt arbitrii din România care participă, la sediul UEFA, la noua ediție a programului de talente și mentorat dedicat arbitrilor de perspectivă de pe continent. La eveniment participă și președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras.