La două jocuri din manșa retur a turului al doilea al UEFA Conference League, care vor avea loc la mijlocul acestei săptămâni, forul continental a delegat două brigăzi de arbitri din România.

Meciul dintre AEK Larnaka (Cirpu) și FK Torpedo BielAZ Zhodino (Belarus) va fi condus la centru de către Marian Alexandru Barbu, care va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Mihai Marius Marica și Imre Laszlo Bucsi, cel de-al patrulea oficial fiind Sebastian Constantin Colțescu. Observator pentru arbitri va fi Ognjen Valjic (Bosnia și Herțegovina), iar delegat de joc Sergiu Lisnic (Republica Moldova).

Partida va avea loc miercuri, 2 august, de la ora 20:00, pe stadionul Georgios Karapatakis din Larnaca. În tur, echipa cipriotă s-a impus, în deplasare, cu scorul de 3-2.

În aceeași zi, Marcel Bîrsan va conduce la centru partida dintre Bohemians Praha 1905 (Cehia) și FK Bodø/Glimt (Norvegia), el fiind ajutat la linii de către Radu Adrian Ștefan Ghinguleac și Ferencz Tunyogi, în timp ce Iulian Dima va fi rezervă. UEFA i-a nominalizat pentru acest joc ca observator de arbitri pe Cüneyt Çakır (Turcia) și delegat de joc pe Aleksandra Pejkovska (Macedonia de Nord). Meciul va avea loc la Praga, pe arena Letna, în tur norvegienii câștigând, pe teren propriu, cu 3-0.

Articol de Daniel Lazăr