Foto: UEFA

Sâmbătă, 24 iunie, și duminică, 25 iunie, vor avea loc meciurile din etapa a doua a turneului final al Campionatului European U21, găzduit de Georgia și România, forul continental delegând și la aceste partide oficiali din țara noastră.

Astfel, la meciul Portugalia – Olanda, din Grupa A, la centru se va afla Horațiu Feșnic, care va fi ajutat la cele două linii de Valentin Avram și Alexandru Cerei, al patrulea oficial fiind Juxhin Xhaja (Albania). La jocul care va avea loc de la ora 19:00, la Tblisi, pe stadionul Mikheil Meskhis, UEFA i-a desemnat pe Antonio Damato (Italia), observator de arbitri, și Igor Radojcic (Serbia), delegat de joc.

La partida din Grupa B, dintre Spania și Croația, care se va juca pe stadionul Giulești, de la ora 21:45, observator pentru arbitri a fost desemnat Kyros Vassaras – șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, acesta urmând să supervizeze brigada de arbitri condusă de olandezul Allard Lindhout.

Duminică, 25 iunie, Andrei Chivulete va fi al patrulea oficial la jocul dintre Elveția și Italia, din Grupa D, care va avea loc pe Cluj Arena, de la ora 19:00.

Articol de Daniel Lazăr