După 4-2 cu Ungaria și 5-7 cu Austria, ”tricolorii” au învins Polonia cu 4-2 și au încheiat grupa pe prima poziție. Golurile au fost marcate de Măciucă (3) și Zaharia.
 
Clasament: 1. România 6p (golaveraj 13-11), 2. Polonia 6p (12-11), 3. Ungaria 3p (8-8), 4. Austria 3p (13-16)
 
”După ce am pierdut pe mâna noastră meciul cu Austria, jucătorii noștri s-au mobilizat exemplar și au reușit să se califice în faza superioară a competiție de pe primul loc. Fotbalul pe plajă se află la un nou început în România, iar o calificare în premieră la un Campionat Mondial ar fi o reușită extraordinară”, a declarat Ciprian Paraschiv, manager pentru dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF și șeful delegației române la Jesolo (Italia), locul de disputare al turneului de calificare.
 
Cele 16 echipe rămase în competiție vor fi grupate, câte 4, în alte 4 grupe. Câștigătoarele din fiecare grupă vor merge la Mondialul din Portugalia.
 
GRUPA 1: Italia, Belarus, Polonia, Estonia
GRUPA 2: Spania, Ucraina, Franța, Turcia
GRUPA 3: Rusia, ROMÂNIA, Germania, Grecia
GRUPA 4: Elveția, Anglia, Azerbaijan, Ungaria
 
Meciurile României: Germania (miercuri, 10 septembrie, ora 12:30), Grecia (joi, 11 septembrie, ora 12:30) și Rusia (vineri, 12 septembrie, ora 17:30).

  
Lotul României pentru turneul de calificare este următorul:
 
Laurențiu Marian GHEORGHE, George BRATU (portari); Iulian RĂVOIU, Ionel POSTEUCĂ, Daniel CARAULEANU, Ionuț FLOREA, Marian MĂCIUCĂ, Dorel ZAHARIA, Tudorel FUGARU, George CHIRILĂ, Gabriel DOBRE, Viorel FARCAȘ (antrenor-jucător)