După înfrângerea în fața Azerbaijanului, 2-6, ”tricolorii” au întâlnit astăzi Anglia, învingătoare ieri contra Moldovei, 5-3. După o primă parte fără goluri, România a reușit să se desprindă în reprize secundă datorită golurilor marcate de Măciucă, Carauleanu și Dobre. Ultimul act al partidei a început la fel de bine pentru jucătorii noștri care au mai marcat de două ori prin același Măciucă, autor al unui hat-trick. Pe final, britanicii au înscris două goluri reușind să reducă din diferență.
 
Cea de-a doua grupă de calificare este formată din Cehia, Andorra, Turcia și Norvegia. Rezultate: Andorra – Turcia 0-5, Cehia – Norvegia 6-9.
 
La Turneul Final de promovare în Divizia A, programat în perioada 20-23 august, în Estonia, vor participa șase din cele opt selecționate aflate în grupele de calificare alături de Estonia (gazdă) și echipa clasată pe ultimul loc în Divizia A.
 
Lotul României pentru turneul din Ungaria este următorul:
 
Laurențiu Gheorghe, Ionuț Florea – portari; Iulian Răvoiu, Adrian Tănase, Ionel Posteucă, Gabriel Dobre, Dorel Zaharia, Raj Carauleanu, Marian Măciucă, Viorel Farcaș (antrenor-jucător)
 
Ultimul meci al României în grupa de calificare la Turneul Final de promovare în Divizia A este programat duminică, 9 august, de la ora 13:00, în fața Moldovei.