În perioada 7-9 august 2015, la Siófok, în Ungaria, reprezentativa de fotbal pe plajă a României joacă pentru promovarea în Divizia A. Echipa noastră face parte dintr-o grupă alături de Azerbaijan, Anglia şi Moldova, în timp ce în alt mini-turneu se vor duela Cehia, Andorra, Turcia și Norvegia. La Turneul Final de promovare în Divizia A, programat în perioada 20-23 august, în Estonia vor participa şase dintre aceste opt selecționate, alături de Estonia (gazdă) și echipa clasată pe ultimul loc în Divizia A.
 
În pregătirea meciului cu Azerbaijan, care va avea loc vineri, de la ora 17:00, ”tricolorii” au jucat un ultim amical, cu naţionala similară a Ungariei, pe terenul de joc de la Siófok Aranypart. Elevii lui Viorel Farcaş s-au impus cu scorul de 5-2, prin golurile marcate de Măciucă 2, Gabriel Dobre, Carauleanu şi Dorel Zaharia.
 
Lotul României pentru turneul din Ungaria este următorul:
 
Laurențiu Gheorghe, Ionuț Florea – portari; Iulian Răvoiu, Adrian Tănase, Ionel Posteucă, Gabriel Dobre, Dorel Zaharia, Raj Carauleanu, Marian Măciucă, Viorel Farcaș (antrenor-jucător)
 
Programul meciurilor: Azerbaijan – România (7 august, ora 17:00), România – Anglia (8 august, ora 14:30), Moldova – România (9 august, ora 13:00)