Tricolorii U21 au revenit vineri, 22 martie, la Benahavis, acolo unde vor continua stagiul de pregătire până pe 26 martie.

După-amiază, jucătorii au avut programată o ședință de pregătire. Selecționerul Mirel Rădoi a împărțit lotul în două grupe. Titularii din meciul cu Spania au avut un antrenament mai lejer, de refacere, în vreme ce ceilalți fotbaliști s-au pregătit la intensitate mai mare.

Antrenamentul a durat aproximativ 90 de minute pentru fotbaliști care nu au jucat din primul minut în partida cu Spania, și 45 de minute, pentru titularii de joi. La final, aceștia au mers la centrul de refacere de la hotel.

Rădoi, sărbătorit în cantonament

După masa de seară, staff-ul i-a organizat o surpriză selecționerului Mirel Rădoi. Cu ocazia împlinirii vârstei de 38 de ani, acesta a primit un tort, iar jucătorii i-au cântat “La mulți ani!”. La rândul său, Rădoi le-a făcut cinste jucătorilor cu câte o bere și le-a mulțumit: “Sunteți deosebiți, mereu o să fie o plăcere să lucrez cu voi! Sunt mândru că sunt antrenorul vostru!”.

Luni, cu Danemarca, în direct la FRF TV

Selecționata de tineret va întâlni luni, 25 martie, de la ora 19:00, Danemarca. Partida se va desfășura la Marbella Football Center și va fi transmisă în direct de TVR 1, dar și pe canalul de Youtube FRF TV și pe pagina de Facebook a echipei naționale.

LOTUL PENTRU CANTONAMENTUL DIN SPANIA

Portari: Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (FC Hermannstandt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Mihai Butean (AFC Astra), Deian Sorescu (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester/Anglia), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Adrian Rus (Sepsi Sf. Gheorghe), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan  (Sepsi Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Dragoș Nedelcu (FCSB), Lorand Fulop (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Florinel Coman (FCSB), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Valentin Gheorghe (AFC Astra), Stephan Drăghici (U Craiova 1948 CS)

Atacanți: Denis Drăguș (FC Viitorul), Andrei Sîntean (Sepsi OSK), Alexandru Tudorie (FC Voluntari)

Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia. Adversarii tricolorilor din Spania sunt de asemenea calificați la turneul final care va debuta pe 16 iunie.

Biletele pentru turneu final pot fi achiziționate de pe platforma romanianfans.vivaticket.it.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.