© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

Selecționerul Mirel Rădoi a decis să îl cheme la lotul național U21 pe Ricardo Grigore de la Dinamo București după ce Denis Drăguș s-a accidentat.

În urma unui contact, mijlocașul de la FC Viitorul a acuzat dureri la călcâi. Inițial s-a crezut că este vorba doar de o contuzie și că nu e ceva grav, însă la antrenamentul de joi seara durerea s-a accentuat. Azi dimineață, fotbalistul nu s-a pregătit alături de colegii săi, iar după masa de prânz a mers cu medicul echipei naționale U21, Adrian Nica, la o clinică pentru a efectua o radiografie. Diagnosticul a fost: fractură trabeculară de calcaneu.

Pentru a fi siguri că acesta este diagnosticul, jucătorul a făcut un control suplimentar la un spital din Cesena, iar părerea medicului ortoped de acolo a fost aceeași. Apoi, s-a luat legătura cu doctorul clubului FC Viitorul, George Puflene, i s-a trimis radiografia pentru a o vedea, iar acesta a admis și el că Drăguș nu va putea evolua la Euro 2019.

În aceste condiții, staff-ul de la lotul național U21 a anunțat UEFA de accidentarea mijlocașului și a cerut înlocuirea acestuia în lotul pentru Campionatul European. Selecționerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Ricardo Grigore, jucătorul lui Dinamo București.