Prin acest parteneriat, Pambac, companie românească cu o tradiție de peste 50 de ani, face un nou pas în promovarea și contribuția adusă în dezvoltarea tinerelor generații.

În linie cu valorile promovate de companie: inovație, tradiție și calitate, Pambac este începând de azi alături de Naționala U21 în cursa sa pentru performanță. Parteneriatul se va întinde pe o durată de patru ani.

„Mă bucur că o companie românească de prestigiu se alătură Federației Române de Fotbal. Pambac, un brand național important, vine alături de tricolorii U21 în drumul lor spre o nouă calificare la Campionatul European, alegând astfel să susțină viitorul fotbalului românesc. Chiar și în aceste vremuri grele, Federația Română de Fotbal reușește să continue cu success strategia comercială care reprezintă un model în asigurarea suportului optim pentru performanța sportivă”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

„A susține performanța este deja o tradiție pentru Pambac. Ne-am implicat de multe ori în susținerea tinerilor care vizau succesul în diferite domenii de activitate, în special în educație, iar acum am decis să ne îndreptăm atenția spre lumea sportului. Investim în tinerii care pot aduce schimbarea, care știu cel mai bine că munca susținută, perseverența, dedicarea sunt cheile spre construirea unei mentalități de învingător. Prin acest parteneriat cu Federația Română de Fotbal, care a fost posibil în urma implicării directe a domnului Eusebiu Guțu- acționarul majoritar a grupului de firme Pambac – ne dorim să sprijinim viitorul fotbalului românesc, investind cu încredere în naționala U21, o națională care a adus bucurie milioanelor de români vara trecută, la Campionatul European. Suntem, astfel, alături de acești tineri talentați în drumul lor spre marea performanță!”, a declarat Dănuț Degeratu, președintele Consiliului de Administrație al Pambac.