În această dimineață, Denis Drăguș și-a luat la revedere de a colegii săi. Accidentat la un antrenament, mijlocașul de la FC Viitorul a fost înlocuit în lotul pentru Euro 2019 de Ricardo Grigore.

“Regret enorm că trebuie să părăsesc acum acest grup… Din păcate, avem parte și de momente precum acestea în viață. Nu este o accidentare gravă, dar e nevoie de repaus pentru 10-12 zile, adică exact perioada Campionatului European. Voi reveni pe gazon în două săptămâni. Așa a fost să fie, voi deveni și mai puternic! Rămân cu inima alături de băieți, le urez succes și le țin pumnii”, a spus Drăguș la plecarea spre România.

Colegii l-au întâmpinat înainte de a pleca și l-au îmbărbătat. De asemenea, Denis le-a cerut să se bucure și pentru el de această experiență, participarea la EURO.

Drăguș s-a accidentat în cantonamentul premergător turneului final, la Bagno di Romagna. În urma unui contact, mijlocașul de la FC Viitorul a acuzat dureri la călcâi, iar controlul medical a arătat că este vorba despre o fractură trabeculară de calcaneu. Accidentarea nu este gravă, însă medicii spun că e nevoie de un repaus de aproximativ două săptămâni, ceea ce l-a făcut pe mijlocașul ofensiv indisponibil pentru EURO 2019.