Tricolorii se vor reuni sâmbătă, 1 iunie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, înaintea partidelor din deplasare cu Norvegia și Malta în preliminariile EURO 2020.

Începând cu ora 18:00 se va desfășura antrenament deschis în totalitate suporterilor și reprezentanților mass-media.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, în cantonamentul naționalei va fi organizată o acțiune specială pentru copii. Aceștia sunt invitați alături de tricolori, iar la finalul ședinței de pregătire vor avea posibilitatea să facă fotografii cu favoriții lor.

Accesul în incinta bazei se va face începând cu ora 17:15.

Magazinul mobil al FRF va fi deschis pe toată durata acțiunii, iar toți cei prezenți vor putea să-și achiziționeze produse cu însemnele echipei naționale.

De asemenea, începând de la reunirea lotului primei-reprezentative prilejuită de partidele cu Norvegia și Malta, se va institui o nouă procedură privind acțiunile cu mass-media. Astfel, cu ocazia fiecărei reuniri, programul media va cuprinde:

  • Un antrenament deschis în totalitate pentru reprezentanții mass-media.
  • Declarații din partea selecționerului și a unui jucător, la finalul antrenamentului deschis, la marginea terenului.
  • FRF TV va realiza și publica pe contul oficial câte un interviu cu jucători ai echipei naționale pentru fiecare din zilele premergătoare primei partide din acțiune. În cazul acțiunii din această lună, interviurile vor fi publicate și disponibile pentru preluare de către instituțiile media în datele de 2, 3, 4 și 5 iunie (un interviu pe zi), ziua de 6 iunie fiind rezervată acțiunilor de presă organizate în Norvegia.