Înscrie-te în concursul ”Suporterii anului” în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți cont și poți câștiga superpremii!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final.

În perioada 1-5 noiembrie 2023 poți vota tricolorul lunii octombrie. Premiul, acordat prin tragere la sorți unuia dintre toți cei care își aleg favoritul, este format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON.

Jucătorii nominalizați în urma meciurilor naționalei de luna trecută și a prestațiilor de la echipele de club sunt:

  • Ianis Hagi. Omul meciului în victoria naționalei cu Andorra, 4-0, cu gol și două assist-uri, a avut contribuții decisive și la două goluri ale lui Alaves în prima ligă din Spania.
  • Nicolae Stanciu. Gol superb din lovitură liberă contra Andorrei, și-a trecut în cont un gol și un assist și la echipa de club, unde, meci de meci, are evoluții apreciate.
  • Dennis Man. A marcat 4 goluri pentru Parma luna octombrie, de fiecare dată când el a înscris echipa a câștigat!
  • Daniel Bîrligea. A înscris două goluri și a oferit două pase decisive în tricoul lui CFR Cluj, obținând astfel și debutul la echipa națională.
  • Răzvan Sava. Portarul lui CFR Cluj a închis poarta naționalei U21 în partidele cu Armenia, 2-0, și Finlanda, 1-0, din preliminariile EURO 2025, și nu a primit gol nici în 3 din cele 5 partide din Superligă în octombrie.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2023”! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii ianuarie și intră în concurs!