Vineri, 17 octombrie

 
Cosmin MOȚI a jucat toate cele 90 de minute în partida Ludogorets – Haskovo 3-1, din etapa 8 a campionatului Bulgariei. Fundașul român și-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 45+3, când a transformat un penalty pe care tot el l-a obținut. 
 

Sâmbătă, 18 octombrie

 
Florin GARDOȘ a fost doar rezervă în meciul Southampton – Sunderland 8-0, din etapa 8 din Premier League. Echipa fundașului român ocupă locul 3, în spatele lui Chelsea și Manchester City.
 
Vlad CHIRICHEȘ nu a fost oprit în lot pentru meciul Manchester City – Tottenham 4-1. 
 
Alexandru MAXIM a intrat pe teren în minutul 65 al partidei VfB Stuttgart – Leverkusen 3-3, din etapa 8 din Bundesliga, când scorul era 3-1 pentru oaspeți. Trupa lui Maxim ocupă locul 15 în Germania, cu 6 puncte acumulate.
 
Gabriel TORJE a fost integralist în partida Konyaspor – Istanbul BB 0-0, din etapa 6 a campionatului Turciei. Colegul său, Ciprian MARICA, se va opera la genunchi și va lipsi de pe gazon cel puțin 6 săptămâni.
 
Ovidiu HOBAN a fost jucat tot meciul în Hapoel Ra'anana – Hapoel Beer Sheva 1-1, din etapa 4 a campionatului din Israel. Echipa lui Hoban este pe locul 2, cu 8 puncte.
 

Duminică, 19 octombrie

 
Răzvan RAȚ a fost integralist și a marcat un gol în partida PAOK – Atromitos 2-1, din etapa 6 a campionatului Greciei. Internaționalul român a înscris pentru 2-0, în minutul 29. PAOK este lider în Grecia, cu 16 puncte. 
 
 
Dragoș GRIGORE nu s-a aflat în lotul lui Toulouse la meciul pierdut în deplasare, la Marseille, scor 0-2, din etapa 10 din Ligue 1. Cu 14 puncte adunate, Toulouse ocupă locul 9 în Franța.