Nicolae Stanciu și Claudiu Keșeru au fost doi dintre tricolorii care au avut evoluții apreciate la echipele de club în partidele disputate în weekendul trecut. Stanciu a fost integralist în partida pe care Anderlecht a câștigat-o pe teren propriu, 3-0, contra celor de la Beveren. Stanciu a contribuit la două dintre golurile echipei sale, iar la final el a primit titlul de jucătorul meciului, după ce, la mijlocul săptămânii, fusese desemnat cel mai bun jucător din Europa League, după reușita din poarta celor de la APOEL.

“Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și care mă apreciază, însă cel mai important este că echipa a câștigat ambele meciuri. Sper să joc cât mai bine și în partidele care vor veni și să ne îndeplinim toate obiectivele. Sunt nerăbdător înaintea duelului cu Danemarca de la Cluj, îmi doresc să învingem și să rămânem în lupta pentru calificare”, a declarat Stanciu pentru frf.ro.

De asemenea, un alt fotbalist care a ieșit în evidență a fost Claudiu Keșeru. Acesta a reușit să marcheze de trei ori în poarta celor de la Lokomotiv Gorna, o reușită venind după pasa lui Cosmin Moți, în meciul câștigat de Ludogoreț cu scorul de 5-0. Keșeru este liderul marcatorilor din Bulgaria, cu 18 goluri reușite, iar la finalul meciului acesta le-a transmis un mesaj și fanilor echipei naționale: “Am început foarte bine returul, ar fi ceva de vis să dau gol și împotriva Danemarcei, dar cea mai importantă rămâne victoria! Hai România!”.