Pe 27 martie, pe Cluj Arena, reprezentativa României va întâlni campioana europeană en titre, Spania, într-un meci amical. Pentru acest joc, biletele sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 bilete (exceptând adulții care rezervă locuri în Family Zone).
 
Prețurile biletelor sunt următoarele: 
– Peluze: 50 lei
– Tribuna 1: 200 lei
– Tribuna 2: 100 lei
– Family Zone: 100 lei
– VIP etaj 3: 600 lei
– VIP etaj 4: 500 lei
 
Tichetele pot fi achiziționate doar prin plata cu cardul. Nu există varianta de plată ramburs. Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. 
 
Deja obișnuita zonă dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi și pe Cluj Arena, la meciul cu Spania. În sectoarele de la tribuna a 2-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. 
 
Informații suplimentare:
– Vânzarea online este destinată exclusiv persoanelor fizice;
– Biletele achiziționate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara și nici nu vor putea fi înstrăinate unor terți pentru activități de acest gen;
– Tentativele de achiziții multiple pot fi anulate de către organizator/vânzator fără nicio notificare prealabilă; în această situație, taxele aferente comenzilor anulate nu se vor rambursa;
– Se va respecta legea privind combaterea violențelor conform legii 4/2008;
– Toți copiii, indiferent de vârstă, vor avea acces pe stadion doar pe baza unui bilet valabil.
 
Intră pe bilete.frf.ro și pe bilete.ro pentru a achiziționa bilete la meciul România – Spania!
 
Biletele la meciul România – Lituania, din 23 martie, de la Giurgiu, vor fi disponbile în curând.