Concursul ”Suporterii anului” a revenit cu o nouă ediție spectaculoasă, de această dată în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți și tu cont și poți câștiga superpremii!

În perioada 1-5 februarie, suporterii echipei naționale au votat tricolorul lunii ianuarie, pe baza evoluțiilor de la echipele de club. Au fost nominalizați 6 fotbaliști, iată clasamentul final, cu Răzvan Marin câștigător al trofeului:

1. Răzvan Marin 51,6% (10 puncte*)
2. Denis Alibec 20,8% (6 puncte)
3. Horațiu Moldovan 8,9% (3 puncte)
4. Andrei Ivan 7,6%
5. Cristian Manea 6,5%
6. George Pușcaș 4,6%

* puncte contabilizate în clasamentul ”tricolorul anului”

Avem un câștigător și în rândul suporterilor care au votat tricolorul lunii ianuarie. În urma tragerii la sorți de luni, 6 februarie, Alina Turcas a fost desemnată câștigătoare a premiului de etapă (trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON). Câștigătoarea urmează să fie contactată pentru a afla cum poate intra în posesia premiului.


Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! De fiecare dată punctezi în clasamentul final ”Suporterii anului”. MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

  • Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;
  • Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;
  • La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.