O vreme mult mai blândă i-a întâmpinat pe jucătorii din primul eșalon în Turcia, acolo unde delegația României a aterizat astăzi, 25 ianuarie.
 
Cu 7 jucători în componență, reprezentanții cluburilor Astra Giurgiu și CSU Craiova, lotul a ajuns la ora 15 în complexul Maxx Royal, un impresionant resort de lux.
 

Un nou convocat

Anghel Iordănescu a fixat încă din această seară o primă ședință de pregătire pe unul din terenurile complexului, la doar câteva minute de mers pe jos de hotel. Între timp, celor 7 jucători li s-a alăturat și portarul Dragoș Balauru (Voluntari), convocat de selecționer. De la ora 19:30, la 6 grade Celsius, fotbaliștii s-au antrenat timp de o oră. 
 
În această seară s-au prezentat la lot și jucătorii legitimați la cluburile FC Viitorul, Dinamo București, CFR Cluj și Pandurii Târgu-Jiu. Urmează intrarea în ritmul programului propus de staff-ul echipei naționale și cel puțin două partide amicale, pe 30 ianuarie contra formației Torpedo Kutaisi (Georgia), iar pe 2 februarie împotriva echipei Zimbru Chișinău (Moldova).
 
“E o mândrie să fiu aici, îmi doresc enorm să joc în toate meciurile de pregătire, cât mai mult posibil. E o atmosferă specială la lot, am fost primit foarte bine de prima oară și mă bucur că avem ocazia să fim împreună, cei mai buni jucători din Liga 1, pentru a oferi soluții echipei naționale” (Andrei Ivan)
 
”Abia așteptam să pășesc din nou pe iarbă în tricoul echipei naționale! Chiar mă bucur că am început din prima zi cu un antrenament. Eu vreau să folosesc fiecare minut petrecut la lot pentru a demonstra că țin mult la încrederea care mi se acordă prin convocare” (Bogdan Vătăjelu)