Foarte pe scurt, pentru că nu merită să pierdem vremea și nici să ne batem joc de timpul și de inteligența cititorilor, așa cum au procedat, în ediția de azi a cotidianului "Gazeta Sporturilor", Gabriel Berceanu și Justin Gafiuc.

Domnilor, Răzvan Lucescu va sta pe bancă la jocul din 3 iunie a.c., contra Bosniei-Herțegovina, fără a-i ceda prerogativele de antrenor principal lui Ștefan Iovan, așa cum este intoxicat cititorul prin vocea unui pretins federal.

În plus, selecționerul nu i-a propus președintelui FRF rezilierea imediată a contractului, așa cum pretind autorii articolului, domnul Lucescu urmând să-și asume rezultatul din 3 iunie, unul pe care cu toții ni-l dorim a fi pozitiv.

Una peste alta, ca să încheiem, așa cum am promis, fără a lungi vorba, un articol plin de minciuni, prostii și intoxicări, care însă cuprinde, să admitem, un singur adevăr.

Acela că, ieri, domnii Mircea Sandu și Răzvan Lucescu au purtat o amplă discuție, având o singură temă: pregătirea în cele mai bune condiții a jocului contra reprezentativei bosniace.

Direcția Presă și Relații Publice a FRF