Concursul ”Suporterii anului 2021” continuă pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică alături la o partidă a României în deplasare!

Patru mesaje de încurajare pentru România au fost nominalizate și votate, timp de o zi, pe pagina de Facebook a Echipei naționale. Mesajul câștigător este:

„De mică mi-a plăcut fotbalul, atât să-l practic, cât și să-l vizionez. Sunt cu ochii pe toate meciurile echipelor naționale și mă simt mândră cand văd victorii, dar mai ales când văd la voi curaj, atitudine, determinare și pasiune. Cred că toate aceste cuvinte descriu foarte bine echipa națională. Vă țin pumnii la toate meciurile și, indiferent de scor, nu uitați că noi, suporterii, vă susținem necondiționat. Luptați împreună ca o adevărată familie cu același obiectiv: victoria. Hai România!”
Laura Mihăieș

Autorul mesajului a câștigat premiul de etapă, un voucher în valoare de 1000 RON pe magazin.frf.ro. Desigur, va primi și cele două puncte în clasamentul ”Suporterii anului”.

Autorii celorlalte trei mesaje nominalizate vor primi, de asemenea, câte un punct în același clasament. Iată mesajele lor:

„Băieți, luptați cu inima! Luptați pentru România! Indiferent de la ce club veniți, luptați până la capăt. Fiind uniți vom câștiga! Vreau ca la anul să îmi petrec Crăciunul pe stadioanele Campionatului Mondial și să ne întoarcem înapoi unde este locul, printre cei mai buni din lume! Hai băieți, uniți putem învinge! Hai România!”
Daniel-Teodor Sprînceană

„Indiferent de rezultat, mergem înainte cu fruntea sus, dar mă bucur foarte mult când văd că băieții nostri își dau și ultima picatură de energie pe teren. Faceți-ne mândri!”
Daniel Constantin Todireasa

„Simt și știu că vă doriți această calificare mai mult decât orice suporter al naționalei României, de aceea sper ca toate gândurile și mesajele noastre să vă poarte spre o calificare mult dorită și așteptată de toată suflarea fotbalistică și nu numai! Hai România!”
Mihail Bucur

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI