Am dat startul noului concurs ”Suporterii anului 2021” pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică alături la o partidă a României în deplasare!

După ce am aflat cine e tricolorul lunii ianuarie, a venit momentul să descoperim mesajul lunii trimis de fani în Peluza Tricoloră.

Cele patru mesaje nominalizate au fost votate, timp de o zi, pe pagina de Facebook a Echipei naționale, iar cel câștigător este:

„Noi cu România în suflet ne naștem, nu o câștigăm pe parcurs și nici nu o pierdem vreodată. România e frumoasă, iar acum voi trebuie să continuați să ne arătați cât de minunată e România noastră. Continuați, prin fotbal, să arătați că România e puternică și prin ambiție și multă muncă poate învinge orice adversar. Și să vă amintiți mereu că noi avem încredere în voi și vă suntem alături indiferent de rezultat.”
Andra Ghiță

Autoarea mesajului, Andra Ghiță, a câștigat premiul de etapă, un voucher în valoare de 1000 RON pe magazin.frf.ro. Și va primi două puncte în clasamentul ”Suporterii anului”.

Autorii celorlalte trei mesaje nominalizate vor primi, de asemenea, câte un punct în același clasament. Iată mesajele lor:

”Cu toate că nu putem fi încă pe stadion, suntem în inimile voastre, țineți minte. Sunteți puternici, arătați acest lucru pe teren. Nu îi lăsați niciodată pe adversari să vă intimideze, iar atunci când vă simțiți obosiți, gândiți-vă la noi, la suporteri, și la puterea pe care v-o oferim. Puterea românilor este de a contiuna, de a spera până în ultimul minut și orice s-ar întâmpla vom fi alături de voi.”
Ioana Bucur

„Îmi e dor să vin pe stadion, îmi e dor să plâng de fericire lângă prietenii mei, îmi e dor să strig din toți plămânii pentru voi. Sperăm ca anul acesta să vă putem vedea din tribune. Știu că veți reuși să câștigați! Hai, România!”
Anamaria Oltean

„Lucrând ca o echipă ați reușit să duceți România cât mai sus și să o faceți cunoscută în Europa. Cu multă muncă și curaj putem fi invincibili, noi, suporterii, suntem de partea voastră. Ne bucurăm odată cu voi la victorii și plângem odată cu voi la înfrângeri. Fiind o mică fotbalistă, mereu am visat să îmbrac tricoul naționalei și vă admir pentru munca voastră! Hai, România!”
Georgiana Podaru

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI