La început de 2021 am dat startul concursului ”Suporterii anului” pe www.peluzatricolora.ro în care poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică la o partidă a României în deplasare.

În perioada 1-7 februarie, suporterii au votat cel mai în formă tricolor din prima lună a lui 2021. Au fost 7 fotbaliști nominalizați, iată clasamentul final:

1. Dennis Man (FCSB-Parma/Italia) – 38,69% (10 puncte)
2. Florin Tănase (FCSB) – 21,26% (7 puncte)
3. Alexandru Maxim (Gaziantep FK/Turcia) – 16,56% (5 puncte)
4. Dan Nistor (Universitatea Craiova) – 7,88% (4 puncte)
5. Răzvan Marin (Cagliari/Italia) – 7,64% (3 puncte)
6. Ciprian Deac (CFR Cluj) – 4,62% (2 puncte)
7. Vasile Mogoș (Chievo/Italia) – 3,35% (1 punct)

Cu două goluri în 4 meciuri de Liga 1 pentru FCSB, înainte de transferul la Parma, Dennis Man este câștigătorul primului trofeul ”Tricolorul lunii” oferit de FRF prin intermediul platformei Peluza Tricoloră.

Iată mesajul lui Dennis Man după ce a fost desemnat câștigător.

Jucătorii au punctat și în clasamentul ”Tricolorul anului”, pe baza căruia va fi acordat trofeul la final de 2021.

Și utilizatorii de pe www.peluzatricolora.ro au punctat în urma votului pentru tricolorul lunii ianuarie. Fiecare vot a însemnat un punct, iar cei care l-au ales pe Dennis Man au primit un punct extra. În urma tragerii la sorți dintre toți cei care au votat, câștigătoarea premiului de etapă (un voucher de 1000 RON pe magazin.frf.ro) a fost aleasă Elena Neagu. Vom contacta câștigătorul prin e-mail pentru a afla cum va intra în posesia premiului.