Selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcă, a definitivat ]n cursul serii zilei de azi, 8 noiembrie a.c., lotul în perspectiva celor două meciuri de play-off de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014, contra Greciei, programate pe 15 noiembrie a.c., ora 21.45, pe stadionul "Giorgios Karaiskakis" din Pireu și pe 19 noiembrie a.c., ora 21.00, pe Arena Națională din București.

Celor 15 jucători legitimați la cluburi de peste hotare, deja anunțați, li se adaugă alți 10 din campionatul României. Pentru a lectura componența lotului naționalei române, apăsați aici

Reamintim cele mai importante repere ale săptămânii viitoare:

Luni, 11 noiembrie a.c., după reunirea de la ora 12.00, la ora 12.30, selecționerul Victor Pițurcă, va susține o conferință de presă la Mogoșoaia, urmate de unul sau de doi dintre jucătorii convocați. Antrenamentul din cursul aceleiași seri, de la ora 18.00, va fi singurul deschis presei.

Marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orei 13.45-14.00, unul sau doi dintre jucători vor dialoga cu presa, desigur tot la Mogoșoaia.

Miercuri, 13 noiembrie a.c., după antrenamentul închis, tricolorii vor pleca spre Atena, de pe aeroportul Henri Coandă, la bordul unei curse charter, decolarea fiind programată la ora 17.30, iar aterizarea după o oră și jumătate.

Joi, 14 noiembrie a.c., la ora 11.30, este prevăzut antrenamentul oficial, pe stadionul "Giorgios Karaiskakis", primele 15 minute fiind deschise presei. După încheierea antrenamentului, spre ora 13.00, va avea loc conferința de presă oficială a selecționerului Victor Pițurcă, urmat de un jucător. În paralel va exista și zonă mixtă. Doar cu această ocazie vor fi remise acreditările de presă și foto, precum și cele ale posturilor de televiziune nedeținătoare de drepturi.

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., la ora 13.30, delegația noastră va decola de la Atena spre București, după aterizare urmând să se reintre în cantonamentul de la Mogoșoaia.

Stranierii noștri nu vor mai acorda interviuri, la aeroport, în momentul sosirii lor în țară, întreaga activitate de presă având loc în mod organizat la Mogoșoaia.

Lista acreditărilor pentru jocul de la București va fi postată pe www.frf.ro până în momentul decolării spre Atena.

Vă mulțumim pentru colaborare și înțelegere!

FOTO: NICULAE PROFIR