Federația Română de Fotbal pune în vânzare biletele ce i-au fost alocate de forul fotbalistic batav pentru meciul Olanda – România, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, programat pe Amsterdam Arena in ziua de 26 Martie a.c.

În condițiile in care FRF este obligată, conform regulamentului și protocolului încheiat între Federațiile din grupa noastră de calificare, să respecte termene stricte referitoare la lansarea comenzii definitive de bilete, la achitarea contravaloarii biletelor vândute și la returnarea celor nevândute, îi rugăm pe toți cei care doresc să-i încurajeze pe tricolori la Amsterdam să-și procure bilete din timp și să respecte termenele de mai jos, în ziua meciului nemaiexistând posibilitatea de a achiziționa bilete în sectorul de tribună românesc.

VÂNZAREA ONLINE se va realiza în perioada 31 Ianuarie – 20 Februarie a.c., pe site-ul specializat www.biletefotbalonline.ro. Prețul unui bilet este de 22,5 Euro, căruia i se vor adăuga taxele de procesare și cele de curierat rapid.

AGENȚIILE DE TURISM din întreaga țară, care doresc fie să vândă bilete, fie să le includă în pachete turistice, sunt rugate să trimită COMENZILE FERME până la data de 15 Februarie a.c., la următoarea adresa de e-mail: sanduvoinea50@yahoo.com. Plata se va efectua, apoi, în avans. În cazul că agențiile interesate vor vinde doar bilete fanilor doritori, lansăm apelul ca aceste agenții să nu perceapă un comision mai mare de 10 la suta din prețul biletului.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și colaborare.