O echipă UEFA i-a vizitat pe tricolori la Saint-Vincent pentru ședința foto și filmarea cadrelor oficiale destinate Campionatului European.

Toți cei 26 de jucători prezenți în cantonament (Ovidiu Hoban a ajuns mai târziu, Florin Andone încă nu s-a alăturat lotului lărgit) plus membrii staff-ului tehnic al echipei naționale au fost fotografiați și filmați, pe rând, timp de mai bine de două ore.

Nu au lipsit momentele amuzante care au destins atmosfera în ziua de după primul joc de pregătire din Italia, cel cu RD Congo, încheiat 1-1.

Imaginile cu tricolorii vor fi utilizate de UEFA în promovarea și prezentarea turneului final din Franța, unul la care se așteaptă doborârea tuturor recordurilor, atât cele de acoperire din partea mass-media, cât și cele de audiență, din partea telespectatorilor.

Euro 2016 este primul Campionat European la care vor fi prezente 24 de reprezentative, față de 16, câte se calificau până la actuala ediție.

România debutează în Franța pe 10 iunie, contra țării gazdă, pe Stade de France, în meciul de deschidere al turneului final.