Poți descoperi cele mai noi informații despre jucătorii care au primit cel puțin o dată faxul de convocare în preliminariile EURO 2016 și declarațiile acestora în exclusivitate, pe parcursul următoarelor luni în care selecționerul Anghel Iordănescu are misiunea de a alege cel mai bun lot de 23 pentru turneul final. Totul pe frf.ro, sub titulatura "Eurotricolorii la încălzire".
 
Cei doi internaționali români din lotul lui Osmanlispor și-au trecut numele pe lista marcatorilor în victoria obținută pe teren propriu, în etapa 20 a Superligii din Turcia, împotriva lui Sivasspor, scor 4-0.
 
3 goluri au marcat atât Torje, cât și Rusescu în acest sezon
Mai întâi, în minutul 18, Raul Rusescu a înscris cu o lovitură de cap care a trimis mingea spre colțul lung în urma unei centrări din banda dreaptă. Cu puțin timp înainte, atacantului român îi fusese anulat un gol după ce asistentul a semnalizat corect o poziție afară din joc.
 
În ultimul minut al primei reprize, după ce mai ratase o ocazie, șut cu stângul în plasa laterală din interiorul careului, Gabriel Torje a reușit și el să înscrie. Mingea trimisă cu stângul din afara careului mare a prins pământul în fața portarului și a intrat în plasă la colțul lung. Același Torje a mai ratat o șansă de a marca în partea secundă, când execuția sa cu dreptul de această dată a trecut alături.
 
La Sivasspor, Cristian Tănase a fost integralist. După acest rezultat, Osmanlispor ocupă locul 9, cu 25 de puncte, în timp ce Sivasspor se află pe 16, cu 14 puncte.
 
În Italia, George Pușcaș a fost doar rezervă în partida pe care Bari a pierdut-o pe teren propriu în fața lui Crotone, 2-3, în etapa 25 din Serie B. Bari ocupă locul 4, la 15 puncte de Crotone, liderul diviziei.
 
Dragoș Grigore nu a jucat în meciul câștigat de Al Sailiya în deplasare la Lekhwiya, 3-2, în etapa a 17-a a campionatului din Qatar. Fundașul român se recuperează în urma unei contracturi.