Staff-ul primei reprezentative, condus de Mirel Rădoi, este aproape de cei doi tricolori care au suferit accidentări grave la finalul săptămânii trecute.

Florin Andone, 27 de ani, a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept în partida pierdută de Galatasaray în fața lui Rizespor, 0-2. Dragoș Nedelcu, 23 de ani, a suferit o accidentare la genunchiul drept în finalul partidei CFR Cluj – FCSB 1-0. Ambele leziuni vor necesita o perioadă de recuperare îndeungată.

Staff-ul medical al naționalei este în contact cu specialiștii din acest domeniu de la cluburile unde joacă Dragoș Nedelcu și Florin Andone, iar atât eu, cât și colegii mei din staff-ul tehnic, suntem și vom fi alături de cei doi în procesul de refacere care urmează. Vestea acestor accidentări ne-a întristat mult, dar avem încredere în puterea mentală a celor doi și sunt convins că vor reuși să revină cât mai curând în circuitul echipei naționale. Tricolorii sunt alături de voi, băieți! Vă așteptăm pe teren și în tricoul României!, a declarat selecționerul Mirel Rădoi.

Florin Andone are 25 de selecții la echipa națională, reușind 2 goluri. Dragoș Nedelcu a bifat două jocuri la prima reprezentativă și a fost component al naționalei U21 condusă de Mirel Rădoi la Campionatul European de tineret de vara trecută, atunci când România a ajuns până în semifinalele competiției, calificându-se la Jocurile Olimpice de la Tokyo.