Ludogorets, campioana Bulgariei, echipă la care sunt legitimați trei internaționali români, a debutat în sezonul 2016-2017 al cupelor europene.

Clubul din Razgrad a jucat miercuri seara, pe teren propriu, împotriva lui Mladost Podgorica, câștigătoarea titlului din Muntenegru în ediția trecută de campionat. Partida a contat pentru turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Ludogorets a reușit să se impună cu 2-0, scor stabilit chiar înainte de pauză. Pentru echipa bulgară Cosmin Moți a fost titular și a reușit să marcheze primul gol, în minutul 13, dintr-o lovitură de la 11 metri. Claudiu Keșeru a intrat pe teren în minutul 80 al jocului, în timp de Andrei Prepeliță a rămas până la final pe banca de rezerve. Returul este programat pe 19 iulie.

La meci a fost prezent și selecționerul României, Christoph Daum, însoțit de cei doi antrenori secunzi, Rudi Verkempinck și Ionuț Badea.

”Cosmin Moți a dat dovadă de multă responsabilitate, și-a asumat executarea penalty-ului și a înscris, un moment important într-un meci de calificare. Claudiu Keșeru a avut puține minute la dispoziție, dar și el putea marca”, a declarat la finalul jocului selecționerul Christoph Daum, care a și avut o întrevedere cu cei trei internaționali români.