Fanii au votat cel mai bun jucător al partidei din preliminariile EURO 2016 și au avut șansa de a se înscrie în cursa pentru unul din cele 11 locuri din echipa suporterilor. Fanii vor juca un meci demonstrativ împotriva echipei FRF din care vor face parte și foști internaționali precum Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Aurel Țicleanu. În plus, ei vor petrece o zi în cantonamentul Echipei Naționale de la Centrul de Fotbal Mogoșoaia.
 
Gabriel Torje a primit 68 la sută din voturile fanilor, fiind urmat de Vlad Chiricheș, cu 18 la sută, și de Răzvan Raț și Ciprian Tătărușanu, fiecare cu 7 la sută din totalul opțiunilor exprimate de suporteri.
 
Cei 11 câștigători, aleși prin tragere la sorți, sunt: Mihai Ioniță (Ilfov), Amira Andreea Sava (București), Ovidiu-George Grozea (Prahova), Andrei-Mihail Radu (București), Alexandru-Daniel Anghel (Constanța), Cristian Radu (Prahova), Georgel Marin (Prahova), Cornel Ragea (București), Alex-Florian Burtea (Brăila), Florian Neculai (Buzău), Șerban-Andrei Dragomir (București). 
 
Câștigătorii vor fi contactați pe e-mail pentru a afla detalii despre evenimentul la care vor participa.