”Ne-am fi dorit să obținem această calificare la București, pentru a ne bucura alături de suporterii noștri, pe care i-am dezamăgit la meciul cu Finlanda. Victoria aceasta e și a lor! Calificarea e și a suporterilor! Le mulțumim pentru susținere!”, a declarat Anghel Iordănescu.
 
”Băieții au jucat foarte bine tactic, au făcut risipă de efort. Meritam calificarea! Regretul e că ar fi trebuit să o obținem mai devreme, să nu mai ținem fanii în suspans până la ultimul joc”, a completat selecționerul României. 
 
Autor a unei ”duble”, primele sale goluri în tricoul echipei naționale, Constantin Budescu își dorește să adune cât mai multe prezențe pentru România: ”Ne bucurăm că am ajuns la turneul final. Merităm această calificare! Este meritul întregii echipe pentru victoria din Feroe, nu doar al meu. Din păcate, nu am multe selecții, dar sper să joc cât mai mult pentru echipa națională”. 
 
Delegația României revine în țară astăzi, la bordul unui charter care aterizează la ora 18:25, pe Aeroportul Internațional ”Henri Coandă”

Foto: Mediafax