Selecționerul Anghel Iordănescu va conduce un stagiu de pregătire, în perioada 3-15 februarie, în care va avea la dispoziție 25 de jucători din Liga 1: 8 de la Steaua, câte 3 de la Dinamo, Astra, CSU Craiova, câte 2 de la Viitorul, Pandurii, Târgu Mureș și câte unul de la Gaz Metan și CSMS Iași. 
 
În lotul pentru Antalya se putea regăsi și Andrei Marc, 21 de ani, căruia staff-ul echipei naționale i-a găsit înlocuitor după ce fundașul Ceahlăului a ratat prima parte a pregătirilor. 
 
Media de vârstă a fotbaliștilor convocați de staff-ul echipei naționale este de 23,8 ani. Ca o comparație, media de vârsta a primul ”11” folosit de România în ultimul meci oficial, cel cu Irlanda de Nord, câștigat cu 2-0, a fost de 27,9 ani.
 
Cel mai greu test al ”tricolorilor” în cadrul cantonamentului din Antalya are mari șanse să fie jocul de pregătire contra selecționatei Bulgariei, din 7 februarie. Vecinii noștri mizează pe un lot care include 9 stranieri și 6 jucători de la campioana Bulgariei, Ludogorets, participantă în actualul sezon al Ligii Campionilor.
 
238 de selecții la naționala de seniori au împreună bulgarii convocați
 
Lotul Bulgariei pentru jocul de pregătire cu reprezentativa divizionară a României:
 
Portari: Nikolay Mihaylov (Mersin), Vladislav Stoyanov (Ludogorets), Mitrev Bozhidar (Lokomotiv Sofia)
 
Fundași: Stanislav Manolev (Dinamo Moscova), Vasilev Ventsislav (ȚSKA Sofia), Iliya Milanov (Litex), Alexander Alexandrov (Ludogorets), Georgi Terziev (Ludogorets), Yordan Minev (Ludogorets), Petar Zanev (Amkar Perm), Borislav Stoychev (Levski Sofia)
 
Mijlocași: Svetoslav Dyakov (Ludogorets), Simeon Slavhev (Sporting Lisabona), Vladimir Gadzhev (Levski Sofia), Mihail Aleksandrov (Ludogorets), Daniel Genov (Lokomotiv Sofia), Aleksandar Tonev (Celtic Glasgow)
 
Atacanți: Kiril Despodov (Litex), Andrey Galabinov (Livorno), Georgi Milanov (ȚSKA Moscova), Ivelin Popov (Kuban Krasnodar), Hristos Vensislav (NK Rijeka)