Reprezentativa României se reunește pe 19 martie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia pentru a pregăti partida cu Danemarca din preliminariile Campionatului Mondial, meci care se va desfășura pe 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena.

Programul media din săptămâna meciului România – Danemarca este următorul:

Luni, 20 martie
► 17:00 – antrenament deschis integral presei
► 18:15 – sesiune de autografe și poze
► 18:45 – sesiune de interviuri exclusive cu jucătorii echipei naționale

Rugăm instituțiile media să trimită la adresa de e-mail comunicare@frf.ro, până pe 17 martie, ora 10:00, numele jucătorilor pe care doresc să îi intervieveze în cadrul acestei sesiuni, precum și datele jurnaliștilor care vor participa la antrenamentul deschis. Opțiunile pentru interviuri pot viza jucătorii componenți ai lotului cu mențiunile că fiecare instituție media poate solicita maximum doi jucători, iar jucătorii desemnați să participe la conferințele de presă programate în săptămâna partidei România – Danemarca, precum și cei ce vor participa la acțiunile sponsorilor, nu vor fi disponibili și pentru sesiunea de interviuri exclusive: Ciprian Tătărușanu, Vlad Chiricheș, Alin Toșca, Adrian Popa și Constantin Budescu. 

Tot luni, de la ora 10:30, la Centrul Național Buftea, selecționerul Under 21, Daniel Isăilă, va face declarații, iar apoi e programată o sesiune de interviuri exclusive cu fotbaliștii U21 convocați pentru stagiul de pregătire din Spania. DETALII AICI!

Marți, 21 martie
► 13:00 – conferință de presă Christoph Daum, urmată de conferința lui Alin Toșca.

Joi, 23 martie
► 12:30 – conferință de presă Ionuț Badea și Rudi Verkempinck, urmată de conferința lui Adi Popa

Sâmbătă, 25 martie (Cluj Napoca – Cluj Arena)
► 17:30 – conferință de presă Danemarca
► 18:00 – antrenament oficial Danemarca deschis presei primele 15 minute
► 18:30 – conferință de presă Christoph Daum și Dragoș Grigore
► 19:15 – antrenament oficial România deschis presei primele 15 minute

Partida România – Danemarca este programată pe 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena. Rugăm reprezentații mass media care vor face deplasarea la Cluj Napoca să nu se cazeze la Hotel City Plaza, unde va sta echipa națională a României.