stadion acreditare Arena Nationala

Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare la ultimele jocuri ale României din preliminariile pentru EURO 2020, cu Suedia și Spania.

România – Suedia, 15 noiembrie, ora 21:45, Arena Națională (București)
Spania – România, 18 noiembrie, ora 21:45, Wanda Metropolitano (Madrid)

Ambele partide vor fi transmise în direct de PRO TV și de Radio România Actualități!

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la unul dintre aceste meciuri sau la ambele sunt rugate să trimită solicitările nominale la adresa de email paul.zaharia@frf.ro până în data de 6 noiembrie, ora 12:00.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate pentru aceaste două partide va fi anunțată pe 8 noiembrie, pe site-ul www.frf.ro. Detalii despre remiterea acreditărilor vor fi anunțate ulterior tot prin intermediul site-ului FRF.

Noi reguli privind acreditarea la partidele echipei naționale de seniori

Începând cu acest eveniment organizat de FRF, acordarea acreditărilor precum și confirmarea numărului acestora per instituție media vor fi evaluate utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat.

În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.


Vor fi acceptate doar solicitările media nominale venite din partea instituției media, în vreme ce solicitările din partea unor diferite canale de comunicare / platforme ale aceleiași instituții media vor fi respinse.